De Schilderschool in Doesburg gaat de boot in. De Schilderschool houdt een workshop ‘schilderen per sloep’, waarbij met een boot op de IJssel wordt gevaren en vervolgens langs het water wordt geschilderd. De workshop vindt plaats op vrijdag 6 september.

 

Varen, schilderen en eten, daar gaat het bij de workshop ‘schilderen per sloep’ om. Op vrijdag 6 september vaart een sloep om 09.30 uur vanuit Doesburg over de IJssel richting Dieren. Er wordt dan koers gezet richting Dorado Beach in Olburgen. Daar vindt het schilderen plaats.

 

Twee docenten begeleiden de deelnemers bij het schilderen van een landschap. Om 15.00 uur meert de boot weer aan in de haven van Doesburg. De prijs voor deelname bedraagt 35 euro. Dat is inclusief boottocht, materiaal en lunch. Er kunnen maximaal dertig mensen deelnemen aan de workshop. Opgeven kan via info@schilderschool.info.

 

‘Het is een leuke manier om kennis te maken met De Schilderschool. De derde week van september starten daar op alle dagen van de week weer diverse teken- en schildergroepen’, aldus Andre Bikker van De Schilderschool.

 

Schilderschool