Restaurant De Liefde en Brasserie Het Zesde Zintuig nemen deel aan de Vegetarische Restaurantweek. Die wordt van 5 tot 11 maart gehouden.

De actieweek wordt gehouden tijdens de Nationale Week Zonder Vlees. Diverse restaurants door heel Nederland bieden in die week speciale vegetarische menu’s. In Doesburg nemen Restaurant De Liefde en Brasserie Het Zesde Zintuig deel aan de actieweek.

Restaurant De Liefde biedt een vegetarisch 3-gangen diner aan voor 25 euro. Chef-kok Margreet Deen is een groot liefhebber van de vegetarische keuken en wijnkenner Ben van de Brink schenkt er graag bijpassende wijnen bij.

Brasserie Het Zesde Zintuig komt met een proeverij van 5 vegetarische gerechtjes voor de prijs van 25 euro. Het Zesde Zintuig wil zich meer gaan onderscheiden en onder andere meer richten op vegetariërs.

De Vegetarische Restaurantweek is van 5 tot en met 11 maart. Initiatiefnemers zijn De Hippe Vegetariër en de Vegetariërsbond.

Wie deel wil nemen aan de actie hoeft bij het telefonisch reserveren alleen maar even door te geven dat er gebruik wordt gemaakt van de Vegetarische Restaurantweek. Restaurant De Liefde is te bereiken via 0313-659707 en Brasserie Het Zesde Zintuig via 0313-476649.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com en Etos Doesburg.