Kegelaars uit Doesburg zijn flink in de prijzen gevallen bij de Oost Gelderse Kegelkampioenschappen in Doesburg en Dieren. Maar liefst vier podiumplaatsen werden in de wacht gesleept. Diny Tankink behaalde goud.


Na de voorselectie dames klasse A (18e), in Doesburg eindigde Diny Tankink, lid van dameskegelclub O.N.A., in de finale, te Dieren als eerste met 474 hout. (gemiddeld 79,0)


Bij de voorselectie in Aalten haalde Gerard Baars lid van herenclub Alles Om de finaleplaats om in Dieren te gooien. Gerard werd 2e bij de heren B-klasse met 473 hout. ( gemiddeld 78,8)


Ann Willemse van dameskegelclub T.O.V.O. had de finale in Dieren bereikt, nadat zij ook bij de voorselectie in Doesburg bij de hoogste 20 was geëindigd. Zij eindigde in de finale te Dieren op de 2e plaats met 446 hout. (gemiddeld 74,33)


De grootste verrassing van dit kampioenschap (voorselectie en finale in Doesburg) is toch wel het aankomende talent Andre Thomissen, zo laat Stichting Kegelsport Doesburg weten in een persbericht.


Thomissen is slechts enkele maanden lid van de gemengde kegelclub H.Z.P. en nu al op het erepodium.  De Doesburger eindigde op de 3e plaats in de finale persoonlijk kampioenschap heren klasse C met 442 hout. (gemiddeld 73,67)


Het bestuur van de Stichting Kegelsport Doesburg 2007 huldigde de dames- en heren priiswinnaars op dinsdag 14 februari en Annn Willemse op woensdag 15 februari. De voorzitter Frans Vierveijzer sprak namens het bestuur lovende woorden en was bijzonder trots op het behaalde resultaat van onze Doeburgse kegelaars. Vooral omdat na 4½ jaar buiten Doesburg en enkele maanden in ons eigen kegelcentrum DOESBORGH te hebben gekegeld, deze prestaties werden verricht.