Vierde Montmartre Markt Doesburg op zondag 30 juli

De vierde Montmartre markt van het seizoen wordt op zondag 30 juli van 10.00 tot 17.00 uur gehouden in het historische centrum van de Hanzestad Doesburg. De drie eerdere markten van dit seizoen waren succesvol met veel publiek en een prima sfeer.

Dit jaar vijf Montmartre Markten op de laatste zondagen van de maanden april, mei, juni, juli, augustus op de Vischmarkt en de Roggestraat. Dit gebied in Doesburg wordt niet voor niets het Montmartre van Doesburg genoemd.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op zondag 30 juli is alweer de vierde Montmartre markt van het seizoen.

Op de markt zijn leuke kramen met Frans gerelateerde producten zoals wijn, kaas en noten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑