Vincent Kreileman uit Doesburg neemt deel aan Alpe d’HuZes, het sportevenement waarbij geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Kreileman wil zes keer de fameuze Franse fietsberg beklimmen en zoekt sponsoren om geld in te zamelen voor het goede doel.

 

‘Mensen. Zoals jullie kunnen zien ben ik nog hard op zoek naar sponsoren. Helpen jullie me door een bijdrage toe te zeggen?’, laat Kreileman weten op Facebook. Kreileman verloor zijn vader en moeder aan kanker.

 

‘Door de indrukwekkende beelden van de Alpe d’HuZes dagen op tv ben ik geïnspireerd geraakt om mee te fietsen en op deze manier een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Ik fiets ter nagedachtenis aan mijn moeder en vader, ik fiets voor mijn vrienden en kennissen die dierbaren moeten missen omdat zij aan kanker overleden zijn, ik fiets voor alle mensen die nu aan deze ziekte lijden’, aldus Kreileman.

 

Op zijn speciale pagina op de website van Alpe d’Huzes is te lezen dat de 27-jarige Kreileman streeft naar totaal 2.500 euro aan sponsorgeld. Op dit moment is 447 euro gedoneerd en 477 toegezegd. Een donatie plaatsen voor Kreileman kan hier.