Vincent Kreileman twee keer omhoog bij Alpe d’HuZes

Vincent Kreileman uit Doesburg heeft twee maal de Alpe d’Huez bij het goede doelen-evenement Alpe d’HuZes beklommen. Kreileman vertrok gisterochtend om 05.00 uur voor zijn eerste klim. Na ruim anderhalf uur later was hij boven. Een uurtje later begon hij aan de tweede beklimming. Deze voltooide hij na 1 uur en 51 minuten.

 

Schermafbeelding 2014-06-06 om 06.41.30Vervolgens startte Kreileman voor een derde beklimming. Maar deze moest hij staken. Voor Kreileman een lichte teleurstelling omdat hij de fameuze Franse berg vier keer wilde beklimmen.

 

‘Ik wil iedereen bedanken voor support en sponsoring van mijn Alp d’Huzes avontuur. Ik heb geleerd dat als je de berg 6x wil beklimmen, je onwijs veel moet trainen en dat geeft een uitdaging voor volgend jaar’, aldus Kreileman.

 

Bij Alpe d’HuZes proberen deelnemers geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Dit door zich te laten sponsoren bij het beklimmen van de bekende Franse wielrenberg Alpe d’Huez. Het evenement werd in 2006 voor het eerst gehouden en groeide uit tot een groot goede doelen-spektakel.

1 reactie

 1. robert duis

  @Vincent Kreileman.

  Grote KLASSE!
  Niets dan bewondering voor deze prestatie en zijn openhartigheid.
  ———————————————————————————
  Als ik dan zelf na 10KM op mijn hometrainer naar de badkamer strompel om te gaan douchen,
  dan zullen Vincent Kreileman en de lezers van deze site begrijpen HOE JALOERS ik op zijn prestatie ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑