De ‘Mensperience’ Store in Doesburg van herenmodeketen Only for Men houdt weer een nieuw evenement Toys for Boys. Dit evenement vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 juni in en rond de winkel aan de Barend Ubbinkweg 9 te Doesburg.

 

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand met bijzondere ‘Only for Men’ evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven, zo laat de organisatie weten.

 

Op zaterdag 21 en zondag 22 juni kan elke man uit Doesburg zijn jongenshart ophalen tijdens het Toys for Boys weekend. ‘Wij mannen houden van snelheid, benzinedampen en motorgeluiden. Daarom hebben we tijdens Toys for Boys weer een prachtige verzameling auto’s op ons buitenterrein staan, waaronder Porsches en American musclecars. Ook zijn er prachtige motoren aanwezig, kun je een zeilboot bezichtigen, kun je gamen op Playstations, en kun je speluitleg krijgen van Black Jack en zijn er nog veel meer mannengadgets, horloges te bewonderen. Samen met wat culinaire verrassingen maken we er een event van dat je niet wilt missen. Ook kleinere boys zijn van harte welkom, voor hen hebben we leuke activiteiten georganiseerd die de jongens van de mannen zullen scheiden’, aldus de Storemanager, Frank Corbeek.