Vincent Kreileman naar Holland Heineken House in Sotsji

Vincent Kreileman is er bij de Olympische Spelen weer bij. De Doesburger bevindt zich inmiddels in Sotsji waar over een paar dagen de Olympsiche Winterspelen beginnen. Kreileman is met zijn team verantwoordelijk voor de toegangscontrole en andere veiligheidszaken in het Holland Heineken House.

 

Kreileman is inmiddels een vast gezicht in de crew van het Holland Heineken House. Hij was er in 2010 bij de Winterspelen in Vancouver en in 2012 tijdens de Zomerspelen in Londen bij.

 

De eigenaar van BMV Advies gaat aan de slag in het team van Customer Service Agency. ‘Met dit team zijn we verantwoordelijk voor de toegangscontroles en andere veiligheidszaken’, aldus Kreileman tegenover DoesburgDirect.nl.

 

Kreileman deed mee aan de wervingscampagne van Randstad om te solliciteren voor een baan in het Holland Heineken House. Kreileman: ‘We zijn door Heineken en Randstad goed voorbereid over wat ons te wachten staat, maar het blijft spannend. Ik verwacht veel van de Nederlandse schaatsploeg en natuurlijk alle Oranjefans die een bezoek gaan brengen aan Sotsji’.

 

Via Twitter vertelt Kreileman over zijn avontuur in Sotsji. Hij is te volgen via @kreiltje.

 

photo-109

 

2 reacties

  1. Hans Bleker

    Dat doet mijn buurman goed!

  2. Irene Bieleman

    super!! Gaat vast lukken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑