Een team van Jongerencentrum 0313 speelt op 8 april een vriendschappelijke volleybalwedstrijd tegen een team van Gymvereniging Vitaal Doesburg. Aanleiding hiervoor is de naamswijziging van deze recreatieve gymnastiekvereniging.

 

Op 14 januari werd tijdens een geanimeerd samenzijn in de gemeentelijke gymzaal aan de Armgardstraat in Doesburg de nieuwe naam onthuld door locoburgemeester Fred Jansen. Deze bijeenkomst werd mede mogelijk gemaakt door het Jongerencentrum 0313 in Doesburg.

 

Als tegenprestatie wilden zowel het jongerencentrum als de gymvereniging tegen elkaar een partij volleyballen. Dat alles in een ontspannen sfeer, want zowel het jongerencentrum als de gymvereniging vinden meedoen belangrijker dan winnen.

 

De vriendschappelijke wedstrijd vindt plaats op 8 april in het ´thuishonk´ van de gymvereniging, de gemeentelijke gymzaal aan de Armgardstraat in Doesburg, en begint om 20.30 uur. De toegang is gratis en toeschouwers zijn van harte welkom.

 

De Gymvereniging Vitaal Doesburg kent geen ledenstop en nieuwe leden kunnen zich nog steeds aanmelden. De secretaris, Paul Lecluse (06-50.60.51.34 of paul@lecluse.eu), geeft hierover graag informatie.