Op zondag 23 september wordt er in sporthal Beumerskamp in Doesburg van 10.00 tot 16.00 uur een vlooienmarkt gehouden door Spijker Events. Zij zijn een organisatie die zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van vlooienmarkten. Daar zijn de meest uiteenlopende tweedehands artikelen te vinden. Van de kop en schotel die u nog miste in de verzameling, een uniek meubeltje voor in uw zitkamer tot aan het boek dat niet meer in de winkel te krijgen is. Dit afgewisseld met spullen gemaakt door mensen met een creatieve geest. Dus voor ieder wat wils.


De bezetting van de kramen is voor een deel in handen van vaste standhouders, die geregeld op de vlooienmarkten van Spijker Events staan. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor hen die de zolder een keer opruimen en gezellig op de markt komen staan.


Maar er is meer variatie zodat deze vlooienmarkt een uitje kan worden voor het hele gezin, zo laat Spijker Events weten. Want terwijl vader en moeder over de markt kunnen struinen, vermaken de kinderen zich door een tekenfilmpje te kijken of lekker op het luchtkussen te springen.


Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf die leeftijd bedraagt de toegang 2,50 euro.