Mensperience, de zaak in Doesburg van winkelketen Only for Men, houdt op 28 en 29 september weer het Toys for Boys-weekend. Een van de onderdelen daarbij zou volgens eerdere berichten een voetbalclinic van Vitesse zijn. Naar nu blijkt gaat deze niet door. Wel komen een paar spelers van De Graafschap. Wat wel doorgaat is de aanwezigheid van een prachtige verzameling auto’s op het buitenterrein te bezichtigen, waaronder Porches, zeldzame oldtimers, rallycars en American musclecars.

 

Bij Mensperience draait het niet alleen om actuele mannenmode, maar om alles wat mannen bezighoudt. Daarom verrast Mensperience haar klanten aan het einde van elke maand graag met bijzondere ‘Only for Men’ evenementen, die het winkelen een nieuwe dimensie geven. Daarbij zoekt Mensperience voortdurend de samenwerking met de regio op. Van games tot eten en van fashion tot auto’s: heel Doesburg wordt erbij betrokken.

 

28 + 29 september: Toys for Boys
Op zaterdag 28 en zondag 29 september kan elke man zijn jongenshart ophalen tijdens het Toys for Boys weekend. Wij mannen houden van snelheid, benzinedampen en motorgeluiden, stelt Only for Men.

 

Daarom heeft Mensperience tijdens Toys for Boys weer een prachtige verzameling auto’s op ons buitenterrein staan, waaronder Porsches, zeldzame oldtimers, rallycars en Aamerican musclecars. Ook zijn er prachtige motoren aanwezig, kun je een zeilboot bezichtigen, zijn er high-end mountainbikes, kun je gamen op Playstations en zijn er nog veel meer mannengadgets te bewonderen.

 

Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets zullen bijdragen aan de unieke beleving.