Sportclub Doesburg komt met een voetbalplaatjesboek. In het boek kunnen foto’s worden verzameld van zowel jeugd- als seniorenspelers. Het boek is gemaakt in samenwerking met sponsor Coop en fotograaf Joost de Wolf. Op 4 januari wordt het voetbalplaatjesboek gepresenteerd.

 

Afgelopen zomer heeft Coop Sportclub Doesburg benaderd voor dit initiatief. Een waardevol cadeau voor het 100-jarig jubileum dat in 2014 gevierd zal worden. Coop heeft Sportclub Doesburg alle vrijheid gegeven voor de invulling van het boek.

 

Ook komen alle gelden uit advertenties en verkoop van de boeken ten goede aan de club. Sponsoren, de Doesburgse middenstand en bedrijven die de club een warm hart toedragen hebben massaal medewerking verleend aan het voetbalplaatjesboek.

 

Op 4 januari wordt het voetbalplaatjesboek gepresenteerd op de Nieuwjaarsreceptie van Sportclub Doesburg. Het voetbalplaatjesboek is zowel in de kantine van Sportclub Doesburg (vanaf 4 januari) als bij Coop (Ooipoortstraat 34) (vanaf 6 januari) te koop.

 

Consumenten krijgen vanaf maandag 6 januari bij aankoop van 10 euro aan boodschappen bij Coop een zakje met 4 voetbalplaatjes van leden van Sportclub Doesburg. De actie loopt van week 2 tot en met week 9. Tijdens deze periode zal Coop rood-blauw gekleurd zijn.