Vogelvereniging Vogelvrienden komt met regiotentoonstelling

De vogelvereniging Vogelvrienden uit Doesburg gaat voor het eerst een regiotentoonstelling houden. Die vindt plaats bij tuincentrum Bloemendaal in Drempt op 28, 29 en 30 november.

 

Jaarlijks houdt de vogelvereniging een onderlinge tentoonstelling. Dit jaar kiest het voor het eerst voor een regiotentoonstelling, genaamd Regiotentoonstelling Rijn en IJssel. Deze tentoonstelling zal groots worden opgezet.

 

De volgende verenigingen hebben de mogelijkheid om vogels in te zenden: Vogelvrienden Dieren, De Rhedense Vogelvrienden Rheden, De Gevleugelde Vrienden Velp. Witropaka Duiven, Ons Ideaal Duiven, De Vogelvriend Zevenaar, De Vogelvriend Tuindorp, Ons Genoegen Didam, Tropenlust Wehl, De Kleine Zanger Doesburg en Vogelvrienden Doesburg.

 

Er zullen veel verschillende soorten vogels worden ingezonden, van klein tot groot. Tijdens de tentoonstellingsdagen organiseert Tuincentrum Bloemendaal meerdere workshop voor de bezoekers, tevens werkt fotoclub FODO uit Doesburg mee met een fotocollage over de natuur. Er zullen meerdere activiteiten plaats hebben tijdens deze dagen en de toegang is gratis.

 

De openingstijden van de tentoonstelling zijn:

Vrijdag 28  November 2014 van 10.00 uur tot 21.00 uur

Zaterdag 29 November 2014 van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag 30 November 2014 van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

1 reactie

  1. Dick Römer

    Door de omstandigheden rond de vogelgriep en de nodige maatregelen die genomen zijn waaronder een tentoonstellingsverbod hebben we moeten besluiten om de Regiotentoonstelling af te lassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑