Volleybalcoach Arend Hordijk geeft op woensdag 23 oktober tijdens de training van The Phantoms c-jeugd in sporthal Beumerskamp in Doesburg een clinic. Hordijk geeft deze clinic, die van 18.00 tot 19.30 uur wordt gehouden, samen met de speelsters van de c-jeugd van VCV uit Varsseveld.

 

Hordijk geeft al ruim twintig jaar trainingen aan jeugd, waarvan nu al weer een tiental jaren aan de jeugd van volleybalvereniging VCV in Varsseveld. Afgelopen jaar is het c-team onder leiding van Hordijk tweede van Nederland geworden bij de clubteams.

 

‘Graag willen zij aan ouders, trainers en leden van The Phantoms en belangstellenden laten zien wat het resultaat is van een gedegen jeugdopleiding. We nodigen u daarom uit om bij deze clinic aanwezig te zijn. Aansluitend aan de clinic geeft Nico Lovink, de jeugdcoördinator en grondlegger van het jeugdbeleid van VCV aan ouders, trainers en bestuursleden uitleg over dit beleid en hoe dit tot de huidige resultaten heeft geleid’, aldus Ilse Schrijver namens The Phantoms.