Erik Visser uit Doesburg is dinsdag 22 oktober te gast bij de Doesburgse netwerkclub Hanzegilde om een thema-avond te verzorgen. Visser zal leden van Hanzegilde bijpraten over het onderwerp ‘Management Drives’.

 

Hoe functioneer jij? Of je team of organisatie? Functioneren wordt in hoge mate bepaald door de drijfveren die je als individu, als groep of als organisatie hebt. Met drijfveren kun je gedrag voorspellen. Het bepaalt de motivatie om dingen wel of juist niet te doen. Daar gaat de presentatie van Visser, die verbonden is aan de The Future Group, over.

 

De methodiek van Management Drives biedt de mogelijkheid om de drijfveren te meten en te kwantificeren: door welke drijfveer wordt je geactiveerd, voor welke drijfveer ben je ‘allergisch’ en van welke drijfveer krijg je energie of loop je er juist op leeg?

 

Tijdens de thema-avond laat Erik Visser zien welke drijfveren onderscheiden worden en hoe je dit kunt toepassen in bijvoorbeeld onderlinge communicatie. Als de tijd het toelaat, kan ook ingegaan worden op de toepassing van drijfveren in projectmanagement.

 

De thema-avond start om 19.30 uur en wordt gehouden in Gasthuisstraat 8. Leden van Hanzegilde kunnen de avond gratis bezoeken. Niet-leden kunnen als introducee mee en dienen zich te melden via mailadres ilse@kleynenborgh.com
.