Toneelvereniging Vriendentrouw uit Westervoort speelt 14 april in de Martinus Atriumkerk in Doesburg de klucht ‘Isabel.nl’. Kaartjes voor dit stuk kosten vier euro en zijn te koop aan de deur. De voorstelling begint om 19.00 uur. De kerk is open vanaf 18.15 uur.


In de klucht gaat het over een gezin waar iedereen er wel een geheimpje op na houdt. Vader Tom zegt niets van computers af te weten, maar ’s nachts blijft hij wel erg lang beneden. Moeder Marie flirt er lustig op los met de schilder en wil plots een weekendje weg naar haar zus. Zoon Casper spreekt met een internetvriendinnetje af in een hotel. Maar wie gaat er dan op opa passen?


De rollen worden dit jaar gespeeld door: Bennie Heijmen, Ans Pruntel, Sjoerd Bisselink, Annie Peeters, Tinus Koenen, John Scholten en debutanten Mirjam Bruens en Trudy Kruk. De regie wordt gedaan door Ineke van den Top. Souffleurs zijn Jan Gerretzen en Irma Boekhorst. Ans Pruntel is een Doesburgse dame in dit Westervoortse gezelschap.Bijschrift foto:

Boven van links naar rechts: Irma Boekhorst, Trudy Kruk, Sjoerd Bisselink, Bennie Heijmen, Jan Gerretzen en Mirjam Bruens. Midden: Tinus Koenen, Annie Peeters en Ineke van den Top. Onder: Ans Pruntel en John Scholten.