Inschrijving deelname Singelloop van start

Doesburgers die willen meedoen aan de fameuze Singelloop kunnen zich vanaf nu inschrijven. De organisatie van het hardloopevenement op Koninginnedag heeft hiervoor een speciale online formulier gemaakt zodat het eenvoudig is om in te schrijven.


Via www.doesburgenoranje.nl/singelloop.htm is het eenvoudig om bij het inschrijfformulier te komen. Voor leden van Doesburg & Oranje is deelname aan de Ubbink Singelloop gratis. Niet-leden betalen eenmalig twee euro.


De Ubbink Singelloop wordt op Koninginnedag gehouden. Het is mogelijk om de hardloopwedstrijd individueel te lopen, of met meerdere in estafettevorm. Het inschrijfgeld voor teams die deelnemen aan de estafetterun bedraagt vijf euro.


Na enkele jaren afwezigheid keert de Singelloop dit jaar weer terug op het programma. Een van de initiatiefnemers daarvan is Sander van der Hoeff die na de Beinum RUN vorig jaar via DoesburgDirect.nl in contact kwam met Doesburg & Oranje.


Start en finish van de loop zijn in de Kerkstraat ter hoogte van de voormarkt en de route is Kerkstraat, Koepoortstraat, Lindewal, Burg. Nahuyssingel, Meipoortwal, Rooseveltsingel, Ooipoort, Doormansingel, Veerpoortwal, Koepoortwal, Koepoortstraat, Kerkstraat en dan de finish, een totaal van bijna 2700 meter.


1 reactie

  1. Doesburg & Oranje

    Jawel, de eerste inschrijvingen zijn binnen.
    Maak gebruik van de mogelijkheid van voorinschrijving. Wij hebben dan wel geen maximum in het aantal deelnemers maar het is wel gemakkelijk en er blijft op Koninginnedag meer tijd over om te genieten van al die anfdere leuke activitieten.
    Niet vergeten: Zaterdag 31 maart om 9:00 uur weer een parcooursverkenning, vanaf de voormarkt, o.l.v. de Hanze-Runners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑