Vrijwilligersactie ‘NLdoet’ in Sint Elisabeth groot succes

Zes vrijwilligers uit Doesburg hebben tijdens de Landelijke vrijwilligersactie NLdoet de patio in het Sint Elisabeth, een woonzorgcentrum voor ouderen, opgefrist.

 

Op vrijdag 21 maart regent het pijpenstelen, maar gewapend met regenjas en laarzen gaan de vrijwilligers meteen aan de slag. De tuinset wordt geschrobd, het onkruid gewied en de tegels schoongespoten. En het resultaat mag er wezen, na een paar uur hard werken ziet het terras er weer als nieuw uit. Als pronkstuk staat er een grote tuinbak met viooltjes.

 

Deze bak is speciaal ontworpen voor cliënten in een rolstoel, zodat zij op hoogte kunnen tuinieren. Scholieren van praktijkschool ‘De Tender’ hebben deze bak gemaakt voor het Sint Elisabeth en bieden hem tijdens NLdoet aan. Onder luid applaus van de cliënten wordt de bak onthuld door Maarten van Minderhout, directeur van De Tender.

 

Om deze dag tot een succes te maken is er samengewerkt met tuincentrum Bloemendaal uit Drempt. Zij hebben de beoners niet alleen voorzien van bloemen en vele liters potgrond maar ook van goed advies.

 

Het Sint Elisabeth is altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Spreekt dit verhaal u aan en wilt u graag wat betekenen voor een ander? Wordt dan vrijwilliger voor het Sint Elisabeth. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martine Weijers via 026-4976666 of per e-mail: m.weijers@attentwwz.nl

nldoet

 

 

1 reactie

  1. henk beijen

    prima werk van de leerlingen van praktijkschool de Tender. Bedankt jongelui.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑