Restaurant De Liefde in Doesburg vindt dat met Internationale Vrouwendag op 8 maart er nog onvoldoende aandacht is voor vrouwen. Daarom zet het restaurant gedurende de gehele maand maart op elke woensdag vrouwen in de schijnwerpers.

Onder het motto ‘Ode aan de lady’s’ is het elke woensdag feest voor de dames bij De Liefde. Om te beginnen op 1 maart, het is dan ook nog eens complimentendag.

De Liefde serveert op 1 maart een speciaal 3-gangenmenu met als thema ‘share your compliments with love’. Iedere gang bestaat uit 5 gerechten om samen te delen.

Margreet Deen
‘Deze avond is uitermate geschikt voor vriendinnen, moeders, dochters, zussen en collega’s. We ontvangen u graag met een glas bubbels en een engeltje op de tong. Ook hebben we die avond een verrassing voor u’, aldus eigenaresse Margreet Deen van De Liefde.

Het speciale menu wordt aangeboden voor 39,50 euro per persoon en kan gereserveerd worden via www.restaurantliefde.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.