Waterpoloveld in passantenhaven in Doesburg

In de passantenhaven in Doesburg komt een waterpoloveld. Op 20 augustus 2016 wordt er een waterpoloveld ingericht in het kader van een waterpoloreünie van DWV Doesburg.

‘Het is nog niet bekend hoe de indeling van de haven zal worden, maar ruimte voor een waterpoloveld is er dan zeker. We hebben inmiddels de volledige medewerking van de gemeente’, zo laten de initiatiefnemers Henkjan Kets en Paul Hamer weten op een speciale Facebook-pagina.

De passantenhaven in Doesburg is afgelopen maanden flink opgeknapt. Zo zijn de wanden onder handen genomen en is er gebaggerd. Daarnaast is recent een grote tekstplaat bevestigd boven op de waterwand bij de parkeerplaats. Daarnaast zijn er ambitieuze plannen om de oude tramloods op te knappen en te voorzien van bedrijfsactiviteiten.

 

3 reacties

  1. Theo Houkes

    ja dat plan is er klopt ook al een flinke poos maar word dat nog wat met dat plan ik begin zo mijn twijfels te krijgen want heb nog niet gehoort wie erin komen en er licht al flink wat geld in de ijssel als dat maar goed gaat

  2. a. g. schrader

    Richard de indeling van de Passantenhaven is al lang bekend, de steigers zijn al in Engeland besteld door de firma van Heteren. Deze firma heeft ook al de andere werkzaamheden verricht aan de haven. Het poloveld is nieuw voor mij. Lijkt mij geen gezond idee de bodem herbergt zware metalen. De loods is nog niet in z”n geheel verhuurd. Alleen voor het voorste stuk en het laatste stuk zijn liefhebbers. (Intensie verklaringen). Dus wat dat betreft kan het nog alle kanten op. De dead lijn nadert en dan moet de gemeente met de billen bloot. Ook ik hoop dat het allemaal goed komt, maar heb zo mijn twijfels.

  3. Peter Leistra

    Is het mogelijk te overwinteren in de pasantenhaven in het mooie doesburg ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑