Gehackte site 0313 ‘vandaag of morgen’ weer in de lucht

De website van jongerencentrum 0313 in Doesburg gaat vandaag of morgen weer in de lucht. Dat verwacht Jan-Willem Klink, coördinator van het Doesburgse jongerencentrum. Sinds afgelopen week is de website uit de lucht gehaald door boze vrijwilligers. Zij zijn het niet eens met het gevoerde beleid van eigenaar Cambio.


In een verklaring op de gehackte website laten de vrijwilligers weten boos te zijn vanwege het niet verlengen van het arbeidscontract van een van de medewerksters. ‘Er valt niets op te bouwen als om je heen alles wordt afgebroken’, aldus de boze vrijwilligers.


Klink zegt de mening van de vrijwilligers te respecteren, maar vindt het jammer dat het gebeurt op de manier waarbij de website uit de lucht is gehaald. Volgens Klink gaat de juiste website ‘vandaag of morgen’ weer online.


‘Over het beëindigen van het arbeidscontract waarop de boze vrijwilligers doelen, doe ik geen uitlatingen. Dat de vrijwilligers reageren, snap ik wil. Het is alleen jammer dat het op deze manier gaat’, aldus Klink, die stelt dat het jongerenwerk in Doesburg verder gaat.

3 reacties

 1. Oud vrijwilliger

  De Website is niet gehackt! Deze is in het beheer van de vrijwilligers. Overigens hebben we al een gesprek gehad maar dhr. Klink kon onze vragen niet beantwoorden. Daarom zijn we tot actie overgegaan.

 2. ook een oud vrijwilliger

  Hacken is het vinden van toepassingen, die niet door de maker van het middel bedoeld zijn.
  het middel is informatieverstrekking en wordt precies daarvoor gebruikt.

  gegroet de maker

 3. oud hacker

  Jullie moeten conflicten binnen de deuren houden. Het is niet netjes op deze manier de eventuele vuile was te exposen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑