Chocolaterie Alberdeco uit Doesburg heeft een website gelanceerd. De site bevat allerlei informatie over de Doesburgse chocoladewinkel, inclusief smaakvolle foto’s. Alberdeco was al enige tijd te vinden op de sociale media-kanalen Facebook en Twitter.


Eigenaar Roy Kappert liet in de eindejaarsrubriek ‘Mijn 2012’ op DoesburgDirect.nl weten snel een eigen website te willen hebben. De site in tot stand gekomen door nauwe samenwerking  met Marco ter Horst van Circlemedia, de vertrouwde DoesburgDirect-fotograaf Joost de Wolf van JDWfotografie en Cordien Schreurs van Escri geschreven communicatie, die de teksten heeft verzorgd.


‘Het was een leuke ervaring om zo’n site te ontwikkelen, er komt veel bij kijken, maar door de korte lijntjes was het resultaat vlot neergezet. Daar ben ik trots op’, aldus Kappert.


Kappert: ‘Alberdeco.nl geeft u een indruk van wat er mogelijk is in de Doesburgse chocolaterie, echter is dit enkel een kleine indruk, want wanneer u in de winkel komt laat ik u graag nog veel meer mogelijkheden zien. Ook kunt u met uw doosje bonbons achter uw computer een overzicht bekijken van alle soorten bonbons die er te verkrijgen zijn’.


Alberdeco Doesburg was al langer te vinden op Facebook en Twitter. Hierop verschijnen regelmatig chocolade-weetjes en speciale acties. ‘Het is dus aantrekkelijk u aan te sluiten als vriend van Alberdeco Doesburg’, aldus Kappert.