Etalages van winkels in de Doesburgse binnenstad zijn zaterdag 20 april het decor van een spannende paaswedstrijd. Wie goed zoekt, maakt kans op mooie prijzen.

Bij het speuren naar gekleurde paaseieren in de diverse etalages, moeten de deelnemers goed opletten. Want op sommige eieren staat een letter. Alle gevonden letters vormen samen een zin.

Speurtochtdeelnemers kunnen die zin vermelden op het deelnameformulier. Dit formulier is weer te verkrijgen bij de paaskraam op de driesprong in het centrum van de binnenstad.

Ook heeft de paashaas een gouden ei verstopt in het centrum van Doesburg. Heb je die gevonden? Noteer dan op je deelnameformulier waar het gouden ei verborgen ligt. Kinderen kunnen zich bij de paaskraam laten schminken door Scouting Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.