Spiritueel Tussen Hemel en Aarde heeft een bijzondere partij wierook van het topmerk Darshan geïmporteerd uit India. De wierook wordt voor een scherpe prijs aangeboden in de winkel op het Gildehofje in de Meipoortstraat 39-d.

De wierook wordt aangeboden voor 1 euro per stuk. Bij een slof van 6 pakjes bedraagt de prijs 5 euro.

Darshan wierook staat bekend om de sublieme geurencombinatie en heeft positief effect op de menselijke psyche.  Zo wordt Darshan wierook onder andere gebruikt om mensen te verlossen van wrok en hebzucht, inspiratie te bevorderen en als begeleider bij meditatie en healingsessies. Tevens wordt Darshan wierook veel gebruikt in huis om sigarettenrook te verdrijven.

De verkoopactie bij Spirtueel Tussen Hemel en Aarde gaat per direct in. De winkel heeft naast wierook verder nog meditatiedekens, spirituele stenen en reiki behandelingen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.