Wijkraad Beinum roept wijkbewoners op om op woensdag 25 april naar basisschool De Wetelaar te komen. ’s Avonds om 19.30 uur vindt er namelijk een wijkbijeenkomst plaats waarbij de wijkraad bewoners wil informeren over de stand van zaken en wil graag van de bewoners horen wat er leeft en speelt in hun wijk.


Ruim een jaar geleden heeft de wijkraad een bijeenkomst gehouden met als doel het opstellen van een “wijkagenda”. Anders dan de naam wellicht doet vermoeden is de wijkagenda geen kalender met data maar meer een lijst met zaken die wijkbewoners graag gerealiseerd willen zien.


‘Er is de afgelopen tijd veel gebeurd, niet alles is gerealiseerd of uitgekomen. We willen graag met de wijkbewoners kort terugblikken, maar vooral ook weer vooruit blikken en de wijkagenda herijken’, aldus voorzitter Jelle Koning van Wijkraad Beinum.


De wijkbijeenkomst vindt op 25 april om 19.30 uur plaats op openbare dalton basisschool De Wetelaar gevestigd aan de Zanderskamp 95. Belangstellende wijkbewoners kunnen gebruik maken van de ingang aan de zijkant van de school, aan de kant van De Veste, ook wel de kleuteringang genoemd. Bezoekers worden ontvangen met een kop koffie om vervolgens over te gaan tot het maken van nieuwe plannen.