Doesburgs Cabaret grapt over afvalbeleid Doesburg

Het Doesburgs Carabet heeft het afvalbeleid van de gemeente op de hak genomen. In een video op internet met de titel ‘afvalgate’, geeft het op grappige wijze weer wat de stand van zaken is betreffende het afvalbeleid in de gemeente. De afvalwethouder Jansen moet het daarbij nogal ontgelden.


Aanleiding van de sketch is het gedoe rondom de afvalbakken. Met name de gebrekkige informatie over de koerswijziging maakte rond de jaarwisseling veel tongen los. Het Doesburgs Cabaret maakte er een video over en publiceerde deze op internet.


Eind december vorig jaar gaf het kersverse Doesburgse Cabaret twee succesvolle Oudejaarsvoorstellingen. Hierin werden gebeurtenissen uit 2011 in en rond Doesburg op geestige wijze aan de kaak gesteld. Sindsdien zit het Doesburgs Cabaret niet stil. Ze traden op tijdens de benefietavond voor de Hanzefeesten en verzorgden een sketch voor de opening van het Hanzehuys.


Nu is daar een video over de actuele perikelen rondom het Doesburgse afvalbeleid bij gekomen. Daarin zijn diverse typetjes te zien zoals report Ten Dolle, de bode van de gemeente en afvalwethouder Jansen.5 reacties

 1. Edward van der Beek

  Doesburgs Cabaret,

  Ik heb weer genoten van jullie video.Geweldig. Als het aan mij ligt gaat de vrijwilligersprijs “Hens van der Wal” naar het Doesburgs Cabaret.

  gegroet en ga zo door!

  Edward van der Beek

 2. P. Ukkel

  filmpje gekeken, en kon het niet langer dan 2 min volhouden, wat slecht en ik weet humor is voor ieder anders maar dit is niet om aan te zien…… en daar zeg ik geen sorry voor.

 3. Edward van der Beek

  Wat een sukkel is die UKKEL. Woont zeker niet in Doesburg en heeft totaal géén gevoel voor humor.
  Jammer, maar die mensen heb je helaas ook!

  Edward van der Beek

 4. Hanny

  @ Edward: zo is het maar net. Ik heb er in ieder geval van genoten. En ik kom er als reporter nog wel in voor.
  Was echte onvervalste humor.

 5. Elma van Kruijssen

  Doesburg op z’n smalst. Tijd voor een handtekeningen actie zou ik zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑