Wijkraad Beinum roept inwoners van de wijk Beinum op om foto’s in te sturen van hun wijk. Het gaat om foto’s waarin naar voren komt wat er goed is aan de wijk en foto’s waaruit blijkt dat het beter kan. De foto-oproep maakt onderdeel uit van de jaarlijkse wijkbijeenkomst op 16 april.

 

Tijdens de wijkbijeenkomst op 16 april praat de wijkraad inwoners bij over wat er zoal gebeurd is het afgelopen jaar. Ook is dit het moment om samen te kijken wat de aandachtspunten voor de komende tijd zijn. De wijkraadbijeenkomst staat dit jaar in het teken van veiligheid. Een presentatie over inbraak- en brandpreventie maakt deel uit van de avond.

 

‘Wij roepen alle buurtbewoners ook op om ons foto’s uit de wijk te sturen. Een foto van iets waarvan u vindt dat het beter kan. Maar wij willen dan met iedere foto van een verbeterpunt ook graag een foto uit de wijk van iets wat u juist erg mooi vindt!
Stuur de foto’s op naar info@wijkraadbeinum.nl’, aldus voorzitter Jelle Koning van Wijkraad Beinum.

 

De wijkbijeenkomst op 16 april wordt gehouden in basisschool De Wetelaar en begin tom 20.00 uur. De verwachte eindtijd van de bijeenkomst is 22.30 uur.