Na Wijkraad Beinum en Wijkraad Binnenstad Doesburg meldt nu ook Wijkraad Noordelijk Molenveld dat het op 9 maart de strijd aan gaat met zwefvuil. Wijkbewoners nemen dan deel aan de landelijke actie Nederland Schoon.

 

De wijkraad roept iedereen op om mee te helpen met het schoonmaken van de wijk. ‘We verzamelen om omstreeks 09.45 uur bij de ingang van bassisschool “De Bongerd”. Ook uw kinderen zijn van harte welkom om mee te helpen. Voor de vuilniszakken, prikkers  en handschoenen wordt gezorgd. Tegen twaalf uur hopen we de wijk schoon te hebben en is het tijd voor een frietje’, aldus een woordvoerder van de wijkraad.

 

Wijkraad Noordelijk Molenveld meldt verder dat het sinds kort actief is op Twitter. De wijkraad is te volgen via @wijkraadnoordmo. ‘Met Twitter kunnen we nieuwsberichten rondsturen, elkaar snel berichten als er een kat wordt vermist of als er iets vernield is. De wijkagent kan zo ook inspelen op gebeurtenissen in onze wijk. Ook de politiek volgt ons via Twitter en krijgt mee wat er in de wijk gebeurt’, aldus de woordvoerder.