Henk van den Berg heeft om gezondheidsredenen zijn functie in het bestuur van de stichting Doesburg 777 neergelegd. Van den Berg wordt opgevolgd door Edward den Doop. Dat is maandag 24 juni bekend geworden.

 

De overige bestuursleden vinden het vertrek van bestuurslid Van den Berg jammer, maar begrijpelijk. ‘Het bestuur is Henk dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen periode, en hoopt nog wel van zijn contacten in de Doesburgse samenleving gebruik te kunnen blijven maken’, aldus Theo Maas van Doesburg 777.

 

Edward den Doop neemt in het bestuur de opengevallen plaats in. De samenstelling van het bestuur is nu: Edward den Doop, Theo Maas (PR en communicatie), Yolanda Goppel (penningmeester), Christa de Bruin (binnenstad), Aloys Seegers (buitengebied), Daan Remmers (secretaris) en Jan van Amstel (voorzitter).

 

Doesburg viert op 19 september 2014 dat het 777 jaar stadsrechten heeft. De Stichting Doesburg 777 gaat initiatieven om dat feit feestelijk te vieren faciliteren en begeleiden. De Stichting is bereikbaar via het email-adres info@doesburg777.nl, en op www.doesburg777.nl.