De deze maand geïntroduceerde knipkaart van de Doesburgse ondernemers is tot en met 24 december te gebruiken. Met een volle knipkaart maak je kans op een boodschappenpakket met een waarde tot zo’n 75 euro.

Bij elke aankoop krijg je een knip, licht Monica Rijkaart van Stijliconen toe. ‘Ongeacht de grootte van de aankoop. Bij volle kaart maak je kans op een fraai gevuld boodschappenpakket’.

Volle knipkaarten in de rode ton op de driesprong worden gedeponeerd. Dat kan tot en met 24 december. Daarna worden er 5 winnaars getrokken. Die krijgen een boodschappenpakket met een waarde tussen de 50 en 75 euro.

‘Reden genoeg om uw kaart vol te laten knippen bij iedere aankoop die u doet in de binnenstad van Doesburg. Lokaal kopen wordt beloond’, zegt Monica.

De knipkaartactie is in aanloop naar Sinterklaas gestart en geldt voor winkels in de binnenstad. Doel van de actie is om meer lokaal te kopen, nu de economische crisis als gevolg van corona er flink inhakt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China