Marjolein of Mei Bulten van De Creatieve Schrijftafel en Buurtacademie Doesburg wil een ludieke bijdrage leveren ten bate van Het Arsenaal in navolging van het initiatief van kunstenares Madeleine Corbey. Het doel is om geld in te zamelen voor Het Arsenaal.

 

‘Met mijn Mei-biele Schrijverij zou ik graag een workshop ‘Creatief Schrijvend Kunst Kijken’ willen houden door middel van een kort bezoek aan uw atelier/galerie; maximaal 2 schrijfopdrachten á 5 minuten op een nog nader te bepalen Culturele Zondag. Blijkt de groep groot te zijn – wat ik hoop natuurlijk – dan splits ik die ter plekke in kleinere groepjes’, aldus Marjolein Bulten.

 

U kunt zich opgeven via mijn e-mailadres; meidje64@gmail.com. De volledige opbrengst van deze workshop gaat naar Het Arsenaal.

 

Madeleine Corbey laat in haar nieuwsbrief weten dat 60 procent van de opbrengst van de verkoop van beelden, schilderen en sierraden tijdens de Culturele Zondag in Doesburg op 2 februari, ten goede komt aan de verbouwing van Het Arsenaal.

 

‘Alle mensen, die het Arsenaal een warm hart toedragen maar zondag niet kunnen en de initiatiefnemers toch willen steunen, of  een steuntje in de rug willen geven aan de toekomst van Doesburg kunnen een gift doen op de door Ton van Stiphout en Mano Dijkman opengestelde rekening: 197663621 bij de Triodos bank, tnv Arsenaal 1309’, aldus Corbey.

 

Arsenaal