Kidzlab Doesburg houdt op dinsdag 25, woensdag 26 en donderdag 27 augustus de Kunst3daagse. Kinderen van 6 tot en met 13 jaar kunnen aan de Ooipoortstraat 35 terecht voor onder andere een keur aan workshops.

De Kunst3daagse is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. Zij kunnen gedurende drie dagen in de ochtend deelnemen aan workshops en hebben ’s middags de vrijheid te kiezen uit het zogenoemde creatieve aanbod.

Streetart
Het aanbod workshops bevat onder andere streetart, bewegend kunstwerk, one-line drawing en trash-art. Tijdens de middaguren zijn ze vrij te kiezen uit het creatieve aanbod, waarbij ze de opgedane kennis kunnen toepassen.

Kunstlab
De Kunst3daagse is een initiatief van Kidzlab Doesburg en vindt van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 augustus plaats in het Kunstlab Doesburg aan de Ooipoortstraat 35.

Nieuw programma
Voor het najaar is een volledig nieuw programma samengesteld, met daarin bijvoorbeeld een kinderatelier, techniekeducatie en omgaan met hoogbegaafdheid en dyslexie.

Wie meer informatie wil over de driedaagse of de andere activiteiten, kan een mail sturen naar kunstlabdoesburg@gmail.com.