Tijdens de Fotograficabeurs op zondag 23 augustus wordt in Het Arsenaal een expositie gehouden van de Fotoclub Doesburg. In samenwerking met Het Arsenaal 1309 wordt die dag bovendien het startsein gegeven voor een fotowedstrijd.

Theo van Workum, voorzitter van Fotoclub Doesburg, noemt de jaarlijkse Fotograficamarkt ‘een must voor iedere fotograaf en/of liefhebber van fotografie’. Leden van de club tonen er een selectie van hun werk.

Fotowedstrijd
Op de beurs wordt eveneens het startsein gegeven voor een fotowedstrijd, die een samenwerking is tussen Fotoclub Doesburg en Het Arsenaal 1309.

Wie maakt de meest bijzondere, meest verrassende of grappigste foto van Het Arsenaal en wint naast eeuwige roem een dinerbon?

Digitaal inzenden
Gemaakte foto’s kunnen tot en met 20 september 2015 digitaal worden opgestuurd naar info@arsenaal1309.nl. Meer informatie over de wedstrijd wordt verstrekt tijdens de Fotograficamarkt en op de website van Het Arsenaal 1309.

Op die site verschijnt ook een selectie van de ingezonden foto’s en wordt de winnaar bekendgemaakt.

Culturele Zondag
De Sociëteit van Het Arsenaal is gevestigd aan de Kloosterstraat 15 en de deuren zijn geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Een bezoek aan de expositie is gratis.

Wie niet in de gelegenheid is een bezoek te brengen maar wel geïnteresseerd is in werken van de leden van Fotoclub Doesburg, kan iedere maand een wisselende expositie bekijken tijdens de Culturele Zondag.