Yogalessen van Marga Zoethout in het Paramedisch Centrum Doesburg

Vanaf komende week starten de yogalessen in Paramedisch Centrum Doesburg weer. De lessen worden verzorgt door Marga Zoethout van ‘Praktijk voor lichaam en geest Doesburg’. In het Paramedisch Centrum biedt zij Yin yoga, Yin Yang yoga en Easy Hatha yoga lessen aan.

Yin yoga richt zich in het bijzonder op het gebied van de knieën, rug, nek en schouders. De houdingen worden langer aangehouden als bij andere yoga vormen en zijn gericht op rekken en strekken van het bindweefsel en de meridianen. 

Yin Yang yoga is een vergelijkbare les, maar met meer dynamische oefenreeksen.

Easy Hatha yoga is voor iedereen die kiest voor een ontspannende yoga vorm in combinatie met meditatie (mindfulness). Deze lessen zijn met name gericht op loslaten en ontspannen.

Er wordt lesgegeven in kleine groepjes van maximaal 8 personen. De lessen zijn hierdoor toegankelijk voor alle niveaus, ongeacht leeftijd, lichaamstype of mate van fitheid. Van totale beginners tot mensen die al jaren yoga beoefenen. Door de grote persoonlijke aandacht in de les, kan iedere oefening aangepast worden op zijn of haar niveau. 

De lessen worden gegeven op:

Maandagmiddag, Yin yoga                                  15.30 – 16.30 uur

Maandagavond, Easy Hatha yoga                  19.00 – 20.00 uur

Dinsdagmorgen, Yin Yang yoga                       09.00 – 10.00 uur

Het ‘najaarsblok’ bestaat uit 12 lessen en kost € 105,00. Aanmelden kan via telefoonnummer 06-55928426. Meer informatie via www.lichaamengeestdoesburg.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

1 reactie

  1. horsting

    Marga Zoethout is een oplichter die caravans op Marktplaats verkoopt aan meerdere personen tegelijk. Alles hangt van leugens aan elkaar. Onbegrijpelijk dat deze persoon lessen geeft in balans en Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑