De jaarlijkse Xycleservice Mosterdtocht vindt dit jaar plaats op 25 september. Het is de vijfde maal dat Camiel Banda van Xycleservice deze gezellige fietstocht in en om Doesburg houdt.

De route brengt fietsers door de omgeving met veel natuurschoon. Daarbij kan worden uitgerust op leuke plekjes zoals Landwinkel en Zorgboerderij De Munnikenhof in Rheden, waar een proeverij met streekproducten plaatsvindt.

 De start van de gezellige familiefietstocht is tussen 11.00 en 13.00 uur bij Xycleservice aan de Leigraafseweg 33F in Doesburg. De route wordt door middel van pijlen aangegeven en voor eventuele pech onderweg is er een servicewagen beschikbaar.

De finish is dit jaar bij Het Arsenaal. Deelnemers krijgen van Het Arsenaal een kop koffie aangeboden. Vanuit dit eindpunt is het ook goed mogelijk om lopend de Doesburgse Kadedagen te bezoeken aan de nabij gelegen IJsselkade.

Deelname aan de tocht is gratis. Wel is het mogelijk om een vrije gift te doneren. Deze zal worden geschonken aan een goed doel. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk maar wel gewenst. Dat kan telefonisch via 0313-412727 of via info@xycleservice.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.