Diverse ondernemers houden ook dit jaar weer Kleurrijk Doesburg, een dag vol met activiteiten in de binnenstad van Doesburg. Dit jaar dit Kleurrijk Doesburg plaats op zaterdag 17 september.

Zo is er onder andere een kleurwedstrijd voor volwassenen. De kleurplaten kunnen worden opgehaald bij Door, Labels by Door, Kadoes en Ter Steeg Lederwaren. Er zijn vier verschillende prijzen te winnen.

Verder is er een kleurrijke stadswandeling van ongeveer 45 minuten. Vertrekpunt is om 11.30 uur bij de VVV en eindigt om 12.15 uur op de driesprong. Er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan de kleurrijke stadswandeling en hiervoor geldt ‘vol is vol’.

Een van de hoogtepunten van Kleurrijk Doesburg is ongetwijfeld de modeshow. De modeshow vindt plaats op de driesprong en start om 13.00 uur. De modelopers worden begeleid op de muziek van dj Jorrit. Bij goed weer herhaalt de modeshow zich om 14.30 uur.

Als afsluiting van Kleurrijk Doesburg treedt de Latijnse band Nos Tres op in de tuin van Het Arsenaal. De entree is gratis.

Alle ondernemers die meedoen met een kleurrijke actie, zijn te herkennen aan de kleurrijke vlag die uithangt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.