De jaarlijkse Kerstmarkt in Doesburg vindt plaats op zaterdag 7 december. Van 10.00 tot 20.00 uur staat het centrum van Doesburg dan weer bol van de kerstactiviteiten en bijbehorende sfeer. De binnenstad van Doesburg telt op 7 december zo’n 75 kerstgerelateerde kramen.

 

Dit jaar bestaat de commissie uit het bestuur zelf die samen met behulp van de Doesburgse Rotaryclub een markt verzorgt van circa 75 kramen die enkel kerstgerelateerd zijn, zo laat de Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) als organisator weten.

 

Zoals vanzelfsprekend staat de kerststal met ezels en schapen natuurlijk weer op de “Driesprong” bij Du Midi. ’s Avonds worden de straten voorzien van sfeervolle vuurkorfen. Ook zal de Kerstman allerlei lekkernijen uitdelen.

 

Nieuw dit jaar is dat de Plusbus vervoer van en naar huis verzorgt. De bus zal van 10.00 uur tot 17.00 uur vanuit de Boekholtstraat de bezoekers die minder goed te been zijn naar de plek van bestemming brengen. Ook zal er dit jaar een nostalgische draaimolen staan en zal het niet ontbreken aan heerlijke versnaperingen voor de innerlijke mens.

 

Tijdens de hele dag zullen er muziekkorpsen en zangkoor Spontaan uit Angerlo de bezoeker vermaken. Wilt u zelf ook verkopen op deze kerstmarkt? Er zijn nog enkele plekken vrij. Bezoek de site www.kerstmarktindoesburg.nl voor alle informatie.

 

Kerstmarkt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Peter Bakker