Zakelijk Ondernemers Netwerk (ZON) Doesburg is op zoek naar goede doelen met een wens die zij in 2012 graag in vervulling zien gaan. Tijdens de Doesburgse kerstmarkt op 10 december vraagt ZON inwoners van Doesburg om een wens achter te laten. Na de kerstmarkt kiest ZON de goede doelen, die in 2012 op financiële ondersteuning kunnen rekenen.


Dit jaar had Sportclub Doesburg de wens voor een betere jeugdopleiding. Vorig jaar wenste Jongerencentrum 0313 een Loungeset en de basisscholen wenste voor haar kinderen kennismaking met piano spelen. ZON vervulde deze en andere wensen.


Op de kerstmarkt zijn de Doesburgse ondernemers van ZON te vinden om wensen in ontvangst te nemen. Op een ‘wenszon’ kunnen Doesburgers een wens invullen voor een vereniging, stichting of ander Doesburgs initiatief. Alle wensen worden opgehangen in een wensboom. Deze staat bij de ZON informatiekraam tegenover de HEMA in de Kerkstraat.


Het Zakelijk Ondernemers Netwerk Doesburg besteedt jaarlijks een groot deel van het budget aan sociaal maatschappelijke doelen in Doesburg. Leden van ZON zijn ondernemers die in Doesburg wonen of hun bedrijf in Doesburg hebben. Naast de wensenactie kunnen geïnteresseerde ondernemers ook bij de stand terecht voor vragen of een heerlijk glaasje glühwein.