Jongerenwerk Doesburg en 0313 willen ouders duidelijk maken wat jongerenwerk in Doesburg inhoudt. Zaterdag 11 september wordt in Doesburg huis aan huis een folder bezorgd die speciaal geschreven is voor ouders en opvoeders. Daarbij zit ook een uitnodiging voor de Open Dag op 26 september.Het jongerenwerk in Doesburg zegt er trots op te zijn dat het er de afgelopen jaren in is geslaagd het jongerenwerk op een hoger plan te brengen. 0313 kent vaste openingstijden, er worden veel activiteiten georganiseerd (samen met de jongeren) en het aantal jongeren dat naar 0313 komt stijgt nog steeds.


Medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van het jongerenwerk en 0313 gaan zaterdagmiddag samen Doesburg in om de nieuwe  flyer te verspreiden. De bedoeling van de flyer is dat ouders en opvoeders een beter beeld krijgen van wat het jongerenwerk in Doesburg allemaal doet en wat er in 0313 te beleven valt. Zodat ze weten dat ze hun kind(eren) met een gerust hart aar 0313 kunnen laten gaan.


Om dat laatste te benadrukken houdt het  jongerenwerk een Open Dag op zaterdag 26 september.  Elke inwoner van Doesburg is welkom, maar 0313 hoopt vooral op veel aanloop van ouders/opvoeders die dan met eigen ogen kunnen zien wat het jongerenwerk en 0313 te bieden hebben voor jongeren van 11 tot 23 jaar.