De gratis fittest van Breedtesport Doesburg in samenwerking met de Gelderse Sport Federatie voor 55-plussers in Doesburg is populair en heeft nog maar een beperkt aantal plekken. Maar liefst 150 Doesburgers schreven zich al in en er is ruimte voor 200 deelnemers. Zaterdag 21 maart laten zij zich testen bij sporthal Beumerskamp.

 

Alle Doesburgers met de leeftijd 55 tot 70 jaar hebben een brief ontvangen waarin men wordt uitnodigt voor de fittest.  Hier zult u ook meer informatie vinden. De brief is ook te vinden op www.sportenindoesburg.nl. Hier kunt u zich ook opgeven voor de fittest, ga naar activiteiten, klik op het logo van de fittest en maak een keuze op welk tijdstip u wilt starten met de test. De test zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen en de resultaten blijven in bezit van de deelnemer.

 

Vanwege het enorme succes zoeken wij nog  vrijwilligers voor het afnemen van de fittesten. Helpen kan van 08.00 uur tot 16.00 uur, maar het is ook mogelijk om een dagdeel te assisteren. Alle vrijwilligers krijgen een uitgebreide instructie en voor lunch wordt gezorgd. Opgeven kan bij Ward Terpstra.

 

Mocht u vragen hebben over de fittesten of activiteiten, dan kunt u contact opnemen met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg via 06 372 83 518 of info@sportenindoesburg.nl.