’80.000 tot 100.000 bezoekers Doesburg Binnenste Buiten’

Doesburg Binnenste Buiten heeft 80.000 tot 100.000 bezoekers getrokken. Dat schat de organisatie. Dat is meer dan voorgaande jaren. Ook was het publiek beter verdeeld over de dagen.

 

Het grote aantal publiek wordt vooral toegeschreven aan het mooie weer. ‘Omdat het alle vier dagen perfect weer was en dat is in de laatste 3 jaar beslist wel anders geweest. De schattingen liggen tussen de 80 en 100-duizend, waarbij het publiek veel beter verdeeld was over de hele dag’, aldus Han Snijders namens de organisatie.

 

Snijders: ‘Doordat veel mensen zonder werk zitten en in de gelegenheid zijn om overdag te gaan en was het ’s avonds wat minder druk. Opvallend was dit jaar dat het publiek zich, ook op de avonden voorbeeldig heeft gedragen. Geen enkele wanklank, geen rumoer en geen vernielingen. Helemaal top’.

 

Tijdens het dweilorkestenfestival op de Markt reikte Gerard Albers de Steengoed Trofee uit aan dweilorkest De Notenknaauwers uit Gemert. Daar werd tevens bekend gemaakt dat de Steengoed Trofee 2013 voor het straattheater gewonnen werd door “Verhalen uit Murmla”, de verhalen vertellende kobold met op d’r rug een slakkenhuis.

 

Doesburg Binnenste Buiten vindt volgend jaar van 9 tot en met 12 juli plaats.

 

Doesburg Binnenste Buiten

 

1 reactie

  1. Hanzestad Radio

    Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor de zeer mooie dagen die we hadden in onze binnenstad. Het is voor herhaling vatbaar volgens de luisteraars, dus gaan we dat zeker doen. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑