De leden van D66 Doesburg hebben Wil Verlaan gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. De Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen 2014 vinden naar verwachting plaats op 19 maart 2014

 

Wil Verlaan 300Samen met wethouder Henk Westra heeft zij de afgelopen tijd gewerkt aan meer openheid en gezamenlijkheid in de Doesburgse politiek, zo laat D66 weten in een persbericht. Het heeft volgens D66 geleid tot een breed gedragen stadsbestuur dat hecht aan open communicatie met de Doesburgers.

 

D66: ‘Ook voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 zoeken zij nu al naar samenwerking met anderen in plaats van verschillen te benadrukken. Er staat de komende jaren heel wat te gebeuren op het gebied van werk, zorg en economische ontwikkeling’.

 

Het wordt volgens D66 een tijd van bruggenbouwen en gebruik maken van alle kennis die er is, ook bij de burgers zelf. Dat wordt het uitgangspunt voor de D66 campagne: luisteren, gehoord worden en vooral handelen. Wil Verlaan en Henk Westra treden daarin als team op.