Bondfilm Skyfall draait op 26 juli bij trappen van Hotel Doesburg

De laatste film van James Bond, de kaskraker Skyfall, draait vrijdag 26 juli in Doesburg. Op de trappen van Hotel Doesburg wordt de film in de openlucht getoond. Net als vorig jaar is Hotel Doesburg weer het decor van de buitenfilm van Filmhuis Het Badhuis Doesburg.

 

De film op 26 juli begint om 21.30 uur, wanneer de schemering al een beetje invalt. ‘De buitenfilm wordt aangeboden door het filmhuis en het Hotel Doesburg waarbij  een kleine vrijwillige bijdrage ter dekking van de onkosten op prijs wordt gesteld’, aldus Mieke Bisterbosch namens de organisatie.

 

De organisatie adviseert om zelf een kussentje of eigen stoel mee te nemen. Mensen met kussentjes kunnen plaatsnemen op de trap. Wie een stoel meeneemt, mag deze bovenaan de trap op de kade neerzetten. De film eindigt omstreeks 24.00 uur.

 

Mocht de film vanwege slecht weer niet doorgaan, dan wordt uitgeweken naar een dag later. Skyfall is de eerste van twee buitenfilms bij Hotel Doesburg deze zomer. De volgende filmvertoning is op 23 augustus.

 

Elk jaar verzorgt het filmhuis enkele buitenfilm. Sinds vorig jaar zijn de trappen bij Hotel Doesburg het decor voor de buitenfilm. Daarvoor vond het regelmatig plaats op het in de volksmond bekende Roggepleintje bij het Stadhuis in de centrum van de stad.

Skyfall

 

1 reactie

  1. Richard Kok

    Gaaf. Met een mooi glas wijn – of iets sterkers vanwege de spanning – deze actiefilm in de buitenlucht bekijken. Ik was er vorig jaar ook bij bij de komische film Midnight in Paris. Wie zie ik vrijdag 26 juli nog meer op de trap?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑