Maandag 20 mei (tweede pinksterdag) zijn avontuurzoekers welkom bij Only for Men in Doesburg. Op het buitenterrein van superstore Mensperience kunnen mannen hun lef, kracht en behendigheid bewijzen. Er staan diverse uitdagingen op het programma: van rijden in Go2Dakar-tereinwagens tot touwtrekken om de Mensperience Wisselbokaal.

 

Klauteren voor kids
Adventure biedt voor elk wat wils. De opblaasbare stormbaan is een stoere uitdaging voor de jongste avonturiers. Klauteren, tijgeren en rennen: ze kunnen zich helemaal uitleven. Voor de iets oudere kinderen staat een spannende klimtoren van 10 m hoog opgesteld.

 

Schieten voor de hele familie
Avontuur en competitie: daar houden mannen van. Ze kunnen deelnemen aan krachtmetingen waarin het aankomt op techniek en trefzekerheid: handboogschieten, kruisboogschieten en buksschieten. Is de vader of de zoon het meest doeltreffend? Opa of kleinzoon? Of gaan moeder en dochter met de eer strijken?

 

Go2Dakar: presteren onder druk
Onder de moeilijkste omstandigheden treden de echte mannen naar voren. Dat bewijzen Willem Kien en zijn kompanen. Het team Go2Dakar heeft diverse malen deelgenomen aan Le Dakar, maar ook aan tal van andere zware rally’s. Vier jeeps en een servicetruck van het team komen naar Doesburg. Hoe balanceer je met zo’n jeep op de wipwap? Elke sportieve chauffeur kan het zelf ervaren …

 

Touwtrekken om de Mensperience Wisselbokaal
Naar de touwtrekwedstrijd wordt met spanning uitgekeken. Sportverenigingen, buurten, families of bedrijven: iedereen kan een team van 3 personen afvaardigen. Er wordt gestreden om de Mensperience wisselbokaal én diverse modecheques. Teams kunnen zich nog opgeven in de winkel bij Only for Men of via mail: events@onlyformen.nl.

 

Verantwoord avontuur
Only for Men heeft ook gedacht aan mensen die van rust houden. Wie wil genieten van zon en uitzicht, kan meevaren op een sloep over de IJssel. Men kan zich hiervoor  tot 14.30 uur aanmelden in de winkel.

 

Over Mensperience
Bij Mensperience – een superstore van 1350 m2 – staat de beleving van de man centraal. Binnen dit totaalconcept is niet alleen ruimte voor een omvangrijke collectie eigentijdse kleding met onder meer 28 interne merkenshops in casual, jeans en kostuums: ook schoenen, accessoires, persoonlijke verzorging en verrassende gadgets dragen bij aan de unieke beleving. Met de nieuwe Mensperience Store presenteert Only for Men zich op een manier die de moderne man echt aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding. Adventure sluit perfect aan bij de kerngedachte van Mensperience: een totaalbeleving voor de moderne man.

adventure event 600