Film in buitenlucht bij grote loods in Doesburg

Filmhuis Doesburg organiseert in samenwerking met kunst en cultuur Gelderland een aantal korte films in de buitenlucht. Aan de passantenhaven bij de grote loods in Doesburg vindt donderdag 16 mei Cinema Primavara plaats. Cinema Primavera start om 22.00 uur en eindigt om 23.30 uur. Het filmprogramma is geschikt voor 12 jaar en ouder en toegang is gratis. Er zijn krukjes beschikbaar, maar zelf tuinstoelen meenemen is ook mogelijk. Warme kleding of dekentje is raadzaam. Zelf een drankje meenemen kan ook.

 

Cinema Primavera strijkt neer op vijf bijzondere locaties in Gelderland. De bioscoopzaal bestaat uit een filmdoek en krukjes in de buitenlucht, de projectie gebeurt op zonne-energie. Zodra de sterren aan de hemel staan kunt u kijken naar een serie korte films, waaronder de spannende, Nederlandse film ‘Suiker’ met Dennis van de Ven, en de sprookjesachtige film ‘Luminaris’ uit Argentinië, over een uitvinder met een lumineus idee.  Cinema Primavera wordt georganiseerd door kunst en cultuur Gelderland in samenwerking met vijf Gelderse filmhuizen.

 

Update 16-05-2012: Vanwege slecht weer is de filmavond afgelast!

 

.openlucht film 600

 

 

 

1 reactie

  1. Peter Bakker filmhuis

    Helaas wordt door het barre weer dat voor vanavond wordt voorspeld de vertoning van korte films verplaatst naar volgende week donderdag avond de 23e mei. Aanvang wederom om 22:00 uur op de parkeerplaats aan de haven. Hopen dat het dan eindelijk een beetje gaat zomeren. Ik ben er zo langzaamaan wel aan toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑