Chocolaterie Alberdeco in Doesburg heeft weer een culinaire primeur. Eigenaar Roy Kappert heeft in het kader van 30 april de Oranjebitterbal bedacht. Het gaat om een bonbon met een vulling van amandelen gecombineerd met een vleugje Oranjebitter, dit omhuld met oranje chocolade en een krokant jasje.

 

Het idee ontstond volgens Kappert op Facebook. ‘Jaap Geurtsen stuurde me het volgende bericht met de opmerking om een speciale oranjebonbon te maken. Ik was zelf al even bezig om iets te doen met 30 april, maar door de drukte is dit maar blijven liggen. Met zulke ideeën zoals die van Jaap moesten we natuurlijk gelijk op volle kracht vooruit’, aldus Kappert.

 

De Oranjebitterbal is voorlopig in het assortiment van Alberdeco opgenomen. Kopers van de Oranjebitterbal krijgen er rood-wit-blauwe cocktailprikkers bij.

 

Kappert is erg tevreden over het aangeleverd krijgen van ideeen via Facebook. ‘Het is prettig werken met klanten die actief meedenken met je bedrijf. Wij staan er altijd open voor en proberen er direct op te anticiperen, waar het kan. Ik denk ook dat dat bij het moderne ondernemen valt. Mocht u nu ook een leuk idee hebben horen we dat natuurlijk graag’, aldus Kappert.

Oranjebitterbal