Op zaterdag 23 oktober zijn de spelersalbums van Angerlo Vooruit uitgereikt. De bedrijfsleider van Albert Heijn Doesburg, Mark Egberts, heeft samen met Kees Nederhoff de eerste boeken uitgereikt aan de mini F voetballers van de vereniging in het naburige Angerlo.


De kantine van de voetbalvereniging was feestelijk versierd met grote spandoeken en posters van de actie. Om 14.30 uur was het dan zover.  Grote dozen met tassen van de Albert Heijn stonden klaar met daarin de felbegeerde boeken voor alle teams. In totaal zo´n 550 stuks.


Kees Nederhoff van Angerlo Vooruit blikte terug op de start van de actie en bedankte een aantal personen die nauw betrokken geweest zijn  bij dit project waaronder  Ben de Ridder,  die vier dagen bezig is geweest om de foto’s te maken. Daarna vertelde Mark Egberts dat hij zeer onder de indruk is van de grote opkomst en dat hij zeer prettig heeft samengewerkt met Angerlo Vooruit.


In een overvolle kantine  werden de albums verdeeld en kon iedereen het eerste zakje openen en de eerste plaatjes plakken. Mark  Egberts beloofde ieder kind dat een plaatje van zichzelf had vijf extra zakjes. Daar werd al direct van geprofiteerd. Ook is er een speciale actie voor iedereen die als eerste zijn elftal compleet heeft en die als eerste het boek vol heeft.


Vanaf 25 oktober kunnen bezoekers van de Albert Heijn in Doesburg spelersplaatjes sparen van Angerlo Vooruit. Men ontvangt bij verschillende artikelen een gratis zakje met vijf plaatjes. Ook ontvangt een klant een  zakje bij besteding van 10 euro boodschappen. In de winkel in Doesburg zal ruime aandacht aan de actie worden besteed. Ook is er zelfs nog een ruilbeurs zodat men eventueel ontbrekende plaatjes kan scoren.


Alle plaatjes kan men vervolgens in een fraai album plakken waar voor elk team twee  pagina’s  is ingeruimd. Zo spaart men voor een uniek boek dat zowel nu als later een fraai tijdsbeeld geeft.


Zie ook
Albert Heijn Doesburg levert voetbalplaatjes Angerlo Vooruit