André Bikker stopt bij Beursvloer Doesburg

André Bikker is gestopt als coördinator van Beursvloer Doesburg. De eigenaar van De Schilderschool in Doesburg geeft het stokje over aan Esther Bosgoed, bekend van de Buurtacademie Doesburg en blogs op DoesburgDirect.nl. De tweede editie van Beursvloer Doesburg vindt op maandag 2 november 2015 plaats.

 

Bikker kondigt zijn vertrek in de nieuwsbrief van Beursvloer Doesburg aan. ‘Als Doesburgse ondernemer en pionier mocht ik de eerste editie organiseren en met veel plezier kijk ik daar op terug’, aldus Bikker, die in opdracht van Cambio de eerste editie organiseerde.

 

De nieuwe beursmanager Esther Bosgoed laat weten dat er momenteel gesprekken worden gevoerd met Rotary Doesburg over een eventuele samenwerking. Cambio, de eigenaar van het concept Beursvloer Doesburg, zou het volgens Bosgoed mooi vinden wanneer dit evenement in de toekomst gedeeltelijk of volledig over gedragen kan worden aan Doesburg.

 

De tweede editie van Beursvloer Doesburg vindt op maandag 2 november 2015 plaats in Het Arsenaal in Doesburg. De avond begint om19.30 uur en om 21.00 uur stopt Beursvloer Doesburg. De eerste Beursvloer Doesburg in november 2014 leverde 32 matches op, afspraken tussen bedrijven, organisaties en vrijwilligers om met gesloten beurzen elkaar van dienst te zijn middels klusjes, adviezen of andere werkzaamheden.

 

 

1 reactie

  1. Frans van der krul

    Cambio, de eigenaar van het concept Beursvloer Doesburg?
    Concept bestaat al langer, is dus geleend.
    De methodiek is sinds eind 2011 opgenomen in de databank Effectieve sociale interventies van Movisie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑