Ruim 30 matches op eerste Beursvloer Doesburg

De eerste editie van Beursvloer Doesburg heeft 32 matches opgeleverd. Het gaat om afspraken tussen vrijwilligers en organisaties die elkaar gaan helpen zonder dat daarvoor geld wordt uitgetrokken. De eerste beursvloer vond maandagavond plaats in Het Arsenaal in Doesburg.

 

Onder toeziend oog van notaris Jeroen te Lindert werd 32 maal een afspraak op papier gezet. Het gaat om afspraken waarbij bedrijven en organisaties elkaar gaan helpen op het gebied van vrijwilligerswerk, dus zonder geldstromen.

 

De 32 matches werden in anderhalf uur gesloten. Daarvoor waren mensen van bedrijven zoals Ubbink, Rotra en Hotel Doesburg en organisaties zoals Soosciaal, Stepteam Doesburg en de lokale muziekvereniging naar Het Arsenaal gekomen. Wethouder Ellen Mulder opende om 19.30 uur de beurs met een klap op de gong. Exact om 21.00 uur klonk de gong weer, als teken van sluiting.

 

Organisator Andre Bikker kijkt met tevredenheid terug op de eerste editie van Beursvloer Doesburg. ‘Ik ben heel tevreden. Er is veel positieve response. Je ziet dat mensen soms intens blij zijn met een gesloten overeenkomst. 32 Matches waarbij minstens twee partijen per match zijn betrokken is een mooi aantal’, aldus Bikker.

 

Bikker is tevreden over het deelnemersveld. ‘Bedrijven als Ubbink, Rotra en Hotel Doesburg hebben flink uitgepakt. Er zijn leuke sponsorcontracten gesloten en er was een goede wisselwerking. Beursvloer Doesburg is er niet alleen voor de zzp’er of het middenveld. Het is meer divers. Doesburg is groot genoeg voor een beursvloer en klein genoeg om het een plek te geven’.

 

Beursvloer Doesburg was maandagavond rechtstreeks te volgen via een liveblog op DoesburgDirect.nl. Op de Facebook-pagina van Doesburg is een uitgebreid fotoverslag te zien van Beursvloer Doesburg.

 

 

1 reactie

  1. Kees van Immerzeel

    Ik vind het geweldig. Voordeel voor alle partijen, wat wil je nog meer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑