Liveblog: Beursvloer Doesburg 2014

De eerste editie van Beursvloer Doesburg is vanavond te volgen op DoesburgDirect.nl. Via een liveblog melden we alle ontwikkelingen, nieuwtjes en matches.

21.22 uur

Andre Bikker na afloop tegenover uw blogheer: ‘Doesburg is groot genoeg voor een beursvloer en klein genoeg om het een vaste plek te geven. Er zijn 32 matches gemaakt en dat stemt tot tevredenheid’.

Ik voeg er aan toe: ‘Louter winnaars vanavond. Beursvloer Doesburg verbindt, versterkt en versamenwerkt’.

21.00 uur

De gong klinkt. Het is afgelopen. De eerste editie van Beursvloer Doesburg is voorbij. Organisator Andre Bikker deelt bedankjes uit en spreekt van een succesvolle eerste editie.

20.53 uur

Het valt op dat de deelnemers nog lang niet praatmoe zijn. Er wordt nog flink ‘onderhandeld’ over matches. De energie is enorm. De tijd is minder. De zandloper loopt richting het einde. Nog enkele minuten en dan klinkt de gong. Klokslag 21.00 uur is het afgelopen.

20.51 uur

Hoekman Rob Groen verklapt een geheimpje. Hij heeft de deelnemerslijst bestudeerd en vooral al kansrijke matches genoteerd. ‘Dit werkt heel goed’, aldus Groen, terwijl op de achtergrond organisator Andre Bikker de laatste tien minuten aankondigt.

20.49 uur

Leuke match van de gastheer. Het Arsenaal en Stepteam Doesburg hebben een mooie deal. Steptochten starten en finishen bij Het Arsenaal en de steppers van Stepteam Doesburg dragen de hun van Het Arsenaal uit op hun sportkleding.

20.36 uur

Wethouder Peter Bollen komt even naar de bloghoek. ‘Dit is heel goed voor de cohesie in Doesburg. Je hebt elkaar en dat is belangrijk. Wat een enthousiasme, wat een socialbusiness. Helemaal goed’.

20.32 uur

Joop Bergevoet van Hotel Doesburg meldt een muzikale deal. Het hotel en Muziekkorps der voormalige schutterij Doesburg gaan weer ‘muziek aan het water’ organiseren. De muziekmakers zorgen uiteraard voor de muziek, het hotel voor een natje en een droogje. Zo eenvoudig kan het zijn. Top!

20.19 uur

Match break! Notaris ter Lindert geeft kort een tussenstand. ’14 Matches. Het gaat hard. We gaan als een speer’. En we gaan weer verder met dealtjes sluiten.

20.16 uur

Had ik al verteld dat Het Arsenaal een geweldige aanwinst is voor Doesburg. Nee? Nou bij deze: ‘Het Arsenaal is een geweldige aanwinst voor Doesburg’, aldus de blogger van dienst. Het bedrijf ademt authentieke en gastvrije sfeer. Heerlijk!

20.13 uur

Hoekvrouw Desiree barst van de creativiteit. Ze brengt 2Switch en de Hanzefeesten succesvol bij elkaar. ‘2Switch levert kleding en stoffen aan Hanzefeesten en Hanzefeesten gaat 2Switch helpen met het vakkundig inrichten van kledingrekken in de winkel’, aldus een dolenthousiaste Desiree.

20.06 uur

Netwerkexpert Jan Strating komt met rode wangen naar de blogtafel; ‘Richard, het bruist van de samenwerkingsenergie. Iedereen is bereid iets voor een ander te doen’. En Jan is weer weg, op weg om een volgende match in te leiden. Zijn rol als hoekman is met personen en organisaties met elkaar te verbinden. Daarvoor zijn vier hoekpersonen aangesteld. Naast Jan zijn dat Desiree Kester, Wil Verlaan en Rob Groen.

20.03 uur

De notaris heeft zijn jasje er bij uit gedaan. Match 7 wordt vastgelegd. Op de achtergrond roept organisator Andre Bikker te streven naar 50 tot 60 matches.

20.00 uur

Het gaat hard. Om exact 20.00 uur zijn er al 6 matches. Notaris Jeroen ter Lindert is tevreden. ‘Het zijn mooie matches. Klusjes voor klusjes, zoals het hoort. Ik ben tevreden’, aldus Ter Lindert in een korte reactie tussen het vastleggen van de matches door.

19.45 uur

Eerste match is een feit. Rotra en De Gouden Zon hebben een deal. Rotra gaat De Gouden Zon helpen met pr. De deal is notarieel vastgelegd.

19.37 uur

De hoekpersonen vormen de olie van de beursvloer, meldt organisator Andre Bikker. De vier hoekpersonen zijn Jan Strating, Wil Verlaan, Desiree Kester en Rob Groen. Ze zijn herkenbaar aan opvallende rode petjes.

19.30 uur

Wethouder Ellen Mulder opent de eerste Beursvloer Doesburg met een slag op een gong. De deelnemers kunnen nu met elkaar in gesprek.

18.51 uur

We zijn binnen in het prachtige Arsenaal. Bezoekers worden welkom geheten en de hoekpersonen, die de matches gaan maken, zijn zichtbaar met opvallende rode pet. De sfeer is goed!

 

2 reacties

  1. Gert-Jan Tas

    Mooi initiatief. Ziet er succesvol uit. Leuk dat hier op deze manier te kunnen volgen.

  2. Richard Kok

    Dankjewel Gert-Jan. Zou je vaker een liveblog op DoesburgDirect.nl willen zien? En zo ja, bij welke onderwerpen/activiteiten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑